mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Училището днес

От 2011 година, когато в гимназията започва мащабната програма за модернизиране на материалната база, до днес в учебната сграда са открити нови кабинети по математика, информатика, физика, биология, химия, география, български език и литература. Паралелно с оборудването на кабинетите по профилиращите предмети се работи и по осигуряването на условия за използване на модерни интерактивни образователни практики и в класните стаи,  като в много  от тях са монтирани мултимедийни проектори и компютърни конфигурации. Като част от програмата за модернизация в училището е инсталирана мултимедийна информационна система и е осигурено пълно покритие с безжична интернет връзка.

Изцяло подновени са училищният бюфет и централното фоайе на сградата. Училището разполага с фитнес център и с модерно оборудвана спортна зала, в която се провеждат регионални и национални първенства. Ремонтираните открити площадки и паркът в двора са любими места за спортни занимания и за отдих и през почивните дни.

Сградата е цялостно санирана. Подменена е и отоплителната инсталация по проект на Община Враца „Повишаване на енергийната ефективност в общинската образователна инфраструктура на гр. Враца” съвместно с Асоциация “Норск Енерджи” от Осло – Норвегия

DSC01242.JPG
Двора на гимназията
« 1 of 14 »

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни