mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Училищно настоятелство

Важно!

Уважаеми родители и ученици,
С решение на ПС с протокол №6, са определени нови елементи на ежедневна училищна униформа тениска е яка и суитшърт-худи с бродирана емблема. Във връзка е това Училищното настоятелство разгледа различни предложения от фирми за изработка на елементите на ученическата униформа и като най-изгодно предложение, като съотношение качество-цена, бе определено това от фирма „ТРЕА-44“ ЕООД.
Новите елементи ще бъдат в бяло и тъмно синьо, като се дава право всеки ученик сам да определи своите цветови предпочитания.
Представител на фирмата изпълнител ще определи индивидуално размерът на униформата на всеки ученик. При получаването ще се даде възможност за подмяна, ако желанието е за един размер по-голям или по-малък, така че всеки ученик да се чувства комфортно в униформата си.
На събрание на настоятелството бяха приети и критерии, при които да бъдат подпомогнати ученици при закупуване на новите елементи на училищната униформа, както следва:
1. Семействата с три или повече деца, обучаващи се едновременно в ППМГ ще имат право да ползват 10% отстъпка за изработка на униформа за всяко от децата.
2. На учениците с починал родител и доход на другия родител до определената за страната минимална работна заплата (без да се взема под внимание пенсията, която детето получава) училищното настоятелство ще подпомогне чрез заплащането на цялата или поне 50% от стойността на закупените елементи от ученическата униформа.
от училищното настоятелство

Опис на изделията по договора - Приложение 1

Размери на униформите

Промени в ПДУ

Членство в УН

Уважаеми родители,
Уведомяваме Ви, че Училищно настоятелство „Ентусиасти при ППМГ Акад. Иван Ценов, гр. Враца е отворено за нови членове и всеки, който се вълнува от училищния живот и проблемите му и е готов да отдаде времето си, е добре дошъл! 
Заявяването на желание за членуване в Настоятелството става чрез попълване на заявление по образец, което се депозира в канцеларията на ППМГ „Акад. Иван Ценов” гр. Враца. 
Уведомяваме Ви, че членуването в Училищно настоятелството „Ентусиасти” при ППМГ „Акад. Иван Ценов” гр. Враца е доброволно и безвъзмездно и че съгласно чл.9 от Устава, Настоятелството не разпределя печалба!
ОЧАКВАМЕ ВИ и с удоволствие ще работим заедно за постигане на целите, които сме си поставили, за да допринесем за издигане престижа на най-елитното училище в града. 
Гр. Враца, 30.06.2021 г.
УН ”ЕНТУСИАСТИ”

Още статии ...

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни