Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

9 май - Денят на Европа

Бюрото към Европейския парламент предостави на всички училища посланици, включително на ППМГ "Акад. Иван Ценов", гр. Враца, две видеа, които да бъдат споделени с всички ученици от нашата гимназия, във връзка с честването на 9 май - Денят на Европа.

В първото образователно видео, проф. д-р Ингрид Шикова, преподавател в С офийския университет "Св. Климент Охридски" говори за Европейския парламент - функции, правомощия, начин на работа.

Във второто образователно видео, д-р Красимира Василева, председател на Националното сдружение на българските европейски клубове говори за Методите на работа и добри практики на училищата посланици.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни