Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ден на Земята 22 Април

Учениците на ППМГ "Акад. Иван Ценов", гр. Враца, по инициатива на младшите посланици от Еко клуб "Свободна от пластмаса Европа" и с подкрепата на старшите посланици Ивалина Иванова и Ивалина Райкова, ще отпразнуват Денят на Земята с тематична електронна книжка, изработена от младши посланик Цвети Николова от 9д. Част от възпитаниците на гимназията записаха на видео своите разходки сред природата и показаха многообразието на растителни и животински видове и техните местообитания. Други се включиха в подготовка на изложба на красиви цветя, бижута и кукли от отпадни материали и предмети от пластмаса за еднократна употреба. Видео записаха младшите посланици Елеонора Цекова 9в и Самуил Кулев 9б, а бижу от сламки изработи младшия посланик Даниела Кременска 9б.Изложбата ще бъде част от дейностите по отбелязване на 50-тата годишнина на гимназията на 11 Май.
 

Ден на земята, 22 април

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни