Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Новите ни инициативи

Скъпи ученици,

Младшите и старшите посланици на Европейския парламент на ППМГ „Акад. Иван Ценов“, гр. Враца ви пожелават приятна ваканция, но също така искат да ви информират за няколко инициативи през месец април, в които при желание можете да вземете участие.

1. Запишете на видео вашите разходки сред природата или проучване в задния двор. Покажете какви растителни и животински видове имате в своите кварлати или в местата, които посещавате и как защитавате тях и местообитанията им. Нека видеото да е до 1 минута и да е с възможно най-добро качество на звука. Ние ще съберем вашите творби в едно общо видео, посветено на Денят на Земята, 22 Април. Краен срок: 19 Април.

2. По инициатива на училището посланик на Европейския парламент СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Радомир, можете да се включите в „Светът на книгите и културното наследство“. Съберете информация за книги и места, част от културно-историческото наследство на Европа. Направете презентация, електронна картичка, електронна книжка или рисунка по една от трите теми:

2 Април – Международния ден на Детската книга – International Children’s Book Day

23 Април – Световен ден на книгата и авторското право – World Book and Copyright day

Дни на Европейското културно наследство – European Cultural Heritage Days

Изпращайте своите творби на Ивалина Й. Иванова (Учител) в Школо.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни