Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Мотивираща среща

Днес, 24.03.2021 г., младшите посланици на Европейския парламент към ППМГ „Акад. Иван Ценов“ се срещнаха он-лайн с бившия младши посланик Ния Василева, випуск 2019 г. Те задаваха своите въпроси относно нейните впечатления и любими проекти по време на двегодишното й участие в програмата. Ния разказа за своите преживявания и емоции, както и за развитието на умението й за работа в екип, за изразяване пред публика, както и за възможността да участва в проекти свързани с любимата й област - физиката. Срещата беше мотивираща за учениците, като те се убедиха, че всичко се постига с труд и усилия. На нея присъставаха старшият посланик и организатор на събитието г-жа Ивалина Иванова, а в последствие към тях се присъедини и бившият старши посланик и учител по физика на Ния г-жа Пепа Павлова, която внесе по-голяма яснота за научните измерения на проектите им. Тъй като срещата беше посветена на 50-тата годишнина на гимназията, в края беше поднесоха една малка изненада на Ния: няколко снимки от архива на училището я върнаха към далечната 2014 година, когато е била водеща на тържественото откриване на учебната година и към 2019, когато за последен път е прекрачила прага на гимназията.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни