Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Еко календар

Приключи работата по Еко календара

Готов е Еко календарът, който е създаден от младшите посланици на ППМГ "Акад. Иван Ценов", гр. Враца, съвместно с ученици от 6-ти клас, под ръководството на Ивалина Иванова и Ивалина Райкова, и с любезното съдействие на Милена Иванова. Той приканва всички да се включат в инициативата им - да спрат употребата на пластмаса в рамките на година. Опитайте и вие - прилагайте по една идея всеки месец и допринесете за промяната - намаляване на пластмасата в природата.
Календарът може да бъде достъпен чрез QR код (който може да се прочетете чрез viber) или на кратък адрес: https://bit.ly/3cyTUC5
Споделете с Вашите близки, приятели, познати. Благодарим Ви, че ни помогнахте да разпространим календара!
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни