Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Урок за пластмасата и създаване на електронен календар

Как можем да съдействаме за намаляване употребата на пластмаса? Отговор на този въпрос потърсиха любознателните младши посланици от еко-клуб "Свободна от пластмаса Европа" на ППМГ "Акад. Иван Ценов", гр. Враца, подпомогнати от старши посланик Ивалина Иванова. Той се крие в търсене на съмишленици – такива намериха в лицето на креативните ученици от шести клас, ръководени от старши посланик Ивалина Райкова. Урокът имаше за цел да информира бъдещите младши посланици за програмата за училищата посланици, да сподели интересни факти свързани с боклука, да ги осведоми за проблемите, които носи прекомерната употреба на пластмаса и да им даде задълбочени знания за видовете пластмаси в ежедневието ни. Малките ученици показаха изключителна концентрация и знания и заеха първите места както на образователната игра kahoot, така и на предварително подготвен тест за пластмасите. Сесията продължи с разделяне на 12 отбора за всеки един от месеците на годината. Във всеки отбор попадат по един представител от 9-ти и от 6-ти клас, които трябваше в отделни стаи в MS Teams да обменят идеи за начина, по които ще оформят информацията, с която да убедят и насърчат колкото се може повече хора да намалят употребата на пластмаса. В следващите две седмици те ще имат свободата да творят, като едва тогава създадените колажи ще бъдат презентирани от отборите. Очаквайте скоро техния календар и станете част от тяхната инициатива за по-чиста природа.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни