mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

#Erasmus Days #think.

ППМГ „Акад. Иван Ценов“ се включи в международата инициатива „Дни на Еразъм+“, чиято цел е да отбележи огромното положително въздействие на Програмата Еразъм+, едновременно във всички държави по света. Събитието в ППМГ е част от планираните дейности по проект „think.“. Координаторът на проекта г-жа Ани Павлова съвместно с учениците Мария Вълова, Денис Владимирова и Стефани Велчева се включиха в онлайн среща с партньорите от Словакия, Италия, Испания и Латвия. Целта на срещата беше да се отпразнува събитието и всеки да сподели своето мнение за положителното въздействие на работата по проекти и ползите от учебните мобилности, които въвеждат учениците в една различна образователна среда. Учениците и учителите изразиха удовлетворението си от съвместната си работа, която повишава тяхната културна осведоменост, предоставя им възможност за нови преживявания и придобиването на ценни житейски умения.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни