mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

“Group Projects” – краткосрочен обмен на групи ученици по проект Thinkна програмата „Еразъм +“

Учебната мобилност по проект Think се състоя от 25.02 до 02.03.2022 г. в град Нове Замки, Словакия. Участие взеха екипи от България, Латвия, Италия, Испания, Португалия и Словакия. Официалната програма за откриването на мобилността започна с автентична фолклорна песен в изпълнение на ученичка от училищетодомакин Pazmani Peter Gimnazium, след което заместник-кметът на Нове Замки г-н Норберт Кадек приветства гостите на събитието и поднесе подаръци на всички участници. Всеки партньорски екип представи училището, града и държавата си, а опознаването продължи чрез занимателни дейности, ръководени от колегите от Словакия.

Обучителните дейности за учениците се осъществиха в международни екипи и тяхната цел беше да се анализира необходимостта от участие в проекти, да се запознаят учениците с целите, управлението на задачите, планирането и фазите, както и с възможностите за финансиране на проекти. Семинарите бяха осъществени със съдействието на местния клон на „Европа директно“. Чрез презентация, беседа и дейности със състезателен характер учениците бяха информирани за събитието European Year of Youth, подредиха пъзел със знамената на страните членки на ЕС и подготвиха европейски паспорт на държавите партньори по проекта Think, основното послание в който беше сътрудничество за мир и взаимните усилия за предотвратяване на конфликти.

Програмата включваше и работни ателиета по изобразително изкуство и занаяти. Учениците рисуваха върху камъчета, декорираха великденски яйца и традиционни словашки меденки, изработиха бижута от мъниста. Съвместната артистична дейност допринесе за развитие на социалните умения на участниците, работата им в екип и активна комуникация на английски език. Те упражниха своите ИКТ умения чрез поставена задача за изработване на колаж с изображения на забележителности от града домакин.

Учителите осъществиха отчетни и планиращи работни срещи, на които се запознаха с особеностите на платформата Mobility Tool, изискванията за изготвянето на финалния отчет и с ръководство за успешно представяне и разпространение на резултатите на проекта.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни