mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Учител - будител на 2021 година

Галя Петрова, старши учител по математика, и Татяна Каленска, старши учител по български език и литература, са учителите от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ , които през тази година са удостоени със званието „Учител – будител“. Инициативата  е на Ученическия общински съвет – Враца с подкрепата на ученическите съвети на средните училища в града. Провежда се за четвърти път от 2017 г. и има за цел да отличи онези преподаватели,  които през годината са изиграли ролята на мотиватори и вдъхновители на своите ученици. Номинациите се осъществяват от самите ученици като доказателство за  признателността и благодарността им към техните учители за усилията , професионализма и всеотдайността.

   

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни