Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

УС 2020/2021 г.

С грижа за животните

Ученици от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ посетиха Приюта за кучета във Враца и зарадваха обитателите му. За поредна година, в навечерието на Коледа, възпитаниците на гимназията инициират кампания, с която осигуряват суха храна и лакомства за животните. „Посещениятя в приюта се организират от Ученическия съвет повече от 5 години. Така ние показваме любов и загриженост към настанените там обитатели. ППМГ е единственото врачанско училище с подобна инициатива за четириногите“, каза педагогическият съветник г-жа Лорита Иларионова.

Ученически Общински съвет – Враца

Двама възпитаници  на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ са избрани на ръководни позиции.

Мартин Керефейски от 11 клас е новият председател на Ученически Общински съвет – Враца за мандат 2020/2021 г. Той влезе в Управителния съвет за настоящата учебна година, след гласуване на провелото се отчетно-изборно събрание. Основните задачи, които си поставя Ученическият Общински съвет са насочени към това младите хора да осъществят идеите си. 
Виктория Данова от 9 клас е избрана за зам.-председател за област Враца на Съвета на децата към Председателя на Държавната агенция за закрила на детето. Тя ще взема участие в създаването и прилагането на мерки за гарантиране правата на децата, ще участва в дискусии по проблемите на младите хора и ще се включва в инициативи за популяризиране принципите на Конвенцията на ООН за правата на детето.
 

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни