mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

УС 2022/2023 г.

Ден на ученическото самоуправление

Ден на ученическото самоуправление се проведе на 9 май – Ден на Европа в ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца. В рамките на инициативата ученици влязоха в ролите на педагогически съветник и учители.

Честита Баба Марта!

Ученическият съвет на ППМГ "Акад. Иван Ценов" посрещна ученици и учители с мартеници и пожелания за здраве и успехи. 

Честита Баба Марта!

Отбелязване на Деня на любовта – 14 февруари

Изненади за ученици и учители подготви Ученическият съвет на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ в деня на любовта – 14 февруари. Всеки имаше възможност да избере сувенир или сладки във формата на сърце, с които да зарадва някого. Пощата на Купидон беше отворена за желаещите да отправят специално послание към любим човек. Най-голям интерес предизвика възможността да бъде поръчан музикален поздрав – изненада, изпълнен лично от представители на Ученическия съвет. Всички подготвени инициативи бяха с благотворителна цел. Каузата, за която ще бъдат дарени средствата, ще бъде определена допълнително, уточни педагогическият съветник на гимназията г-жа Лорита Иларионова.

Благотворителен Коледен базар

Благотворителен Коледен базар отвори врати в ППМГ „Акад. Иван Ценов“, по инициатива на Ученическия съвет. Част от предлаганите артикули бяха изработени съвместно с ученици от Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство. В инициативата се включиха ученици, учители и родители, които закупиха от специално подготвените картички, сувенири и коледни сладкиши. Базарът беше отворен на 22 и 23 декември. Събраните средства от благотворителния базар възлизат на 1145 лв. Те бяха дарени за лечението на Калин Георгиев от Враца.

Благотворителни инициативи на УС

В навечерието на Коледа всеки трябва да усети, че някой мисли за него. За поредна година, по инициатива на Ученическия съвет при ППМГ, беше подготвена изненада за четириногите обитатели на Приюта за животни. Настанените там кучета получиха храна и постелки, донесени от учениците от гимназията.

Благотворителна инициатива организира в навечерието на Рождество Христово Ученическият съвет на ППМГ "Акад. Иван Ценов". Посетено беше Защитено жилище във Враца. Там учениците подариха на настанените деца дрехи и лакомства и ги зарадваха със свои музикални изпълнения. В знак на благодарност, настанените в Защитеното жилище подариха на своите гости коледни сувенири.

Коледна работилница

Представители на Ученическсия съвет при ППМГ „Акад. Иван Ценов“ се включиха в Коледна работилница, организирана от  Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство. Учениците изработиха сувенири, които ще бъдат предложени на Коледен базар, организиран от ПГТР. В навечерието на празниците двата екипа отново изработиха съвместно сувенири, като  домакин беше математическата гимназия, а готовите артикули ще са бъдат предложени на Коледния базар на 23 декември.
На работилницата с домакин ППМГ възпитаниците на двете училища изработиха красиви картички и сувенири, които ще бъдат предложени на Коледения базар, организиран от ППМГ на 23 декември. Това е втора съвместна инициатива на Ученическите съвети на двете гимназии, които бяха категорични, че сътрудничеството между тях ще продължи и в бъдеще.

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни