mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

2021/2022 уч.г.

Празник на химията 2022

Симона Мишева и Юлиана Светлозарова от 9 Г клас взеха участие в Празник на химията 2022 „Химията – от колбата, през компютъра към бъдещето“, който се проведе за 20-ти пореден път на 15-16.04.2022 г. Общият брой участници беше 529 от 113 училища в страната. Във възрастова група 8-10 клас Симона е с 5-ти резултат, а Юлиана с осми. Ръководители на екипа са Димитрина Милчева – старши учител по Химия и ООС и Илонка Вутова – старши учител по Информатика и ИТ.

ППМГ „Акад. Иван Ценов“ връчи свидетелства за основно образование

Свидетелства за завършено основно образование получиха днес 54 ученици, завършили VII клас на ППМГ „Академик Иван Ценов“. 
В своето обръщение директорът на гимназията г-жа Татяна Василева изказа своята благодарност към учениците за високият им успех през учебната година – отличен 5,935. Изключително високи са и постигнатите резултати на НВО след VII клас.
На изпита по БЕЛ средният брой точки, който получиха седмокласниците от ППМГ е 83,93, при среден резултат за страната 53,63. Работите на 18 седмокласници са оценени с над 90 точки. Най-високият резултат от 97 точки получи Велиана Парахулева от 7 а клас.
Отлично е представянето и на НВО по математика. При среден брой точки за страната 35,32, седмокласниците от ППМГ получиха среден резултат от 82,88 точки! 23 от тях имат над 90 точки, а Никола Петров и Божидар Маев от 7 б клас са с пълни 100 точки.
16 ученици от VII клас на ППМГ завършиха своето основно образование с Плакет за отличен успех и активна състезателна дейност. Златен медал за успех 6,00 получиха 26 ученици, сребърен за успех над 5,95 – 4, а бронзов с успех над 5.90 – 7. 
Г-жа Василева благодари на учениците за постигнатите изключително високи резултати. Пожела на седмокласниците успех във всички начинания, здраве и енергия, за да реализират мечтите си и едно прекрасно, изпълнено с положителни емоции и незабравимо лято.

Екоработилница

От 20 до 24 юни в ППМГ „Акад. Иван Ценов“ се проведе екологична работилница под ръководството на фондация „Change the world“. В рамките на тази седмица учениците добиха познания в сферата на екологията, като комбинираха обучение с игри. Участваха в дейности, свързани с работата в екип и опознаха на съучениците си, научавайки за световните проблеми, пред коите е изправена природата и обществото. Ръководителите Маурицио Делиз и Рома Сото представяха презентации и видеа на тема дейността на организацията, еко селища и производството на предмети от ежедневието, които вдъхновиха младежите. Чрез иновативни методи и групови занимания като дискусии и презентиране чрез карти, те научиха основните стъпки, които трябва да се предприемат, за да се подобри състоянието на околната среда. Изкуството също намери своето приложение в работилницата под формата на тетрални постановки и рисуване на платно. В края на обучението, учениците получиха сертификати и останаха вдъхновени от придобитите знания и умения.

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни