mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

2021/2022 г.

Интердисциплинарен открит урок

Интердисциплинарен открит урок на тема „Английски парламентаризъм“ се проведе в ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца. Участие в него взеха ученици от XI “д“ клас изучаващи профил „Английски език“ и част от тях – профил „История и цивилизации“. Урокът беше представен от Любина Карамелска – главен учител по история и цивилизации и Мая Генкова – старши учител по английски език.  Провокирани от учебния материал, изучаван в профил „Култура и между-културно общуване“ в учебника по английски език, учениците избраха сами темата, която е най-добрата кореспонденция между двете дисциплини. 
Официални гости на събитието от РУО – Враца бяха Росенка Кабатлийска – старши експерт  по чужд език и по майчин език и Цветелина Ценова-Костадинова – старши експерт по обществени науки и гражданско образование.

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни