Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Общинския поход-събор до местността „Речка”

Призови места завоюваха ученици от ППМГ,, Акад. Иван Ценов''-Враца в различните спортни дисциплини, организирани по време на Общинския поход-събор до местността „Речка” и Световен ден на ходенето – 2020 г. Представителната група на гимназията, с ръководител Лидия Ценова – учител по физическо възпитание и спорт, премина успешно 12-километровия преход до „Речка“ и се включи в организираните спортно-туристическа щафета, крос и теглене на въже. В дисциплината бягане 800 м девойки, представители на училището заеха 1-во и 3-то място. При юношите на 800 м и щафетата IX-XII клас, ППМГ се нареди на 2-ро място. В атрактивната дисциплина – теглене на въже IX-XII клас отборът се класира трети. Победителите получиха медали, купи и предметни награди, осигурени от организатора Община Враца.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни