Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Успехи

Международно състезание "Бобър"

С единадесети резултат в националното класиране е нашият областен първенец в провелия се Международен турнир по Информатика и компютърна грамотност Момчил Емилов Василев - ученик от 9 Г клас, паралелка "Приложен програмист".
За област Враца второто място е за Александър Пламенов Йорданов, също от 9 Г клас, а третото място е за Катрин Асенова Петрова, ученичка от 9 А клас, профил Математика и информатика.
В тазгодишното състезание с трудните логически задачи от областта на програмирането се "бориха" 19 ученици от нашата гимназия, в конкуренция с всички над 250 участници от цялата страна.

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни