Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – СТЕМ ЛИДЕР за България

ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – СТЕМ ЛИДЕР за България в Националния конкурс за СТЕМ науки

ППМГ Враца – НAЦИОНАЛЕН победител СТЕМ Училища – категория „СТЕМ ЛИДЕРИ“
НАЦИОНАЛЕН победител в конкурса Супер СТЕМ България 2020 - Цветослав Николов 11А клас - категория STEAM (арт) със своя проект „ComposeMi” 
ОБЛАСТНИ победители - Десислава Вутова 6А клас в три категории – STEM – проект „Севт III – машина на времето“, STEAM (арт) – проект „The Feast of the Rose” и STEMS (спорт) – проект „Планк или упражнението за по-добра мускулатура на коремa“ и Преслава Христова 11 В клас в категория STEM – проект „Peptour”
Ръководители на отличените ученици са Станислава Каменова, Илонка Вутова, Валя Илиева, Калина Николова и Мартин Стойчевски
Честито!
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни