Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученик на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ е класиран за националните кръгове на олимпиадите по пет учебни дисциплини

Седмокласникът Мартин  Петров Андреев е единственият класиран ученик при всички възрастови групи  от област Враца за национален кръг на олимпиадата по Химия и ООС. За постигнатите високи резултати, ученикът получи грамота от доц. Д-р Христо Чанев –председател на националната комисия по Химия и ООС. Мартин има отлично представяне на областните кръгове на олимпиадите по още четири учебни дисциплини и е класиран за националните кръгове на олимпиадите по Биология и ЗО, История и цивилизация, География и ООС и Български език и литература.

Да му пожелаем успех!

Физиците отново на национален кръг

Отново успехи на физиците и класиране за националните кръгове на олимпиадите по физика и по астрономия

За поредна учебна година учениците от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ се наредиха сред първите в страната, справяйки се с предизвикателството да решат интересните, но и много трудни задачи от общинския и областния кръгове на олимпиадите по физика и по астрономия. 
До национален кръг на олимпиадата по астрономия е допусната Малина Калинова Гладнишка, 7 клас с учител Марияна Ганчева.
До национален кръг на олимпиадата по физика са допуснати Таня Светославова Петкова, Момчил Николаев Танчев, Стивън Василев Василев и Миран Вахан Мъхерян от 10 клас с учител Пламен Варчев и Георги Цветелинов Игнатов, Гергана Ивова Николаева и Марта Емилова Младенова от 11 клас с учител Пепа Павлова.
А на проведеното пролетно състезание по физика Марта Емилова Младенова от 11 клас спечели втора награда. Учител на Марта е госпожа Пепа Павлова.
Екипната работа на всички учители и ученици по време на подготовката още веднъж показа, че заедно можем повече!

Математиците – най-добри по български език и литература

Стана вече традиция представителната група ученици, защитаваща честта на Враца в националната олимпиада по български език и литература, да е от ППМГ „Акад. Иван Ценов“. За пореден път математиците доказаха, че   са и най-добри литератори. Седмокласниците Мартин Андреев и Анна Мария Иванчовска, единайсетокласниците Гергана Николаева, Симона Вутова и Георги Игнатов и абитуриентите Вероника Григорова и Стефани Велчева са допуснати до     националния кръг.   Отбелязваме и факта, че за Мартин това е участие в пета национална олимпиада, а за Георги – в четвърта.    Техни  учители са Иванка Цонкова,     Татяна Каленска и Миглена Севдалинова.
Успех, момичета и момчета! Стискаме ви палци!

НС по ИТ, Благоевград 2021

Информатиците от ППМГ Враца отново на върха!

На 20 и 21 март се проведе XIII-тото Национално състезание по ИТ, чиято тема тази година беше "Европейски зелен пакт". От нашето училище участваха 8 ученици, които се състезаваха в 4 категории - Мултимедийни клипове, 3D Моделиране, Уеб сайт и Интерет приложения. Горди сме с представянето на всички тях - Ана Мария Замбони, Деница Йорданова, Доника Кирова, Никола Недков, Никола Узунов, Преслава Христова, Таня Николова и Цветослав Николов.
 Първо място в категория Интернет приложения 8-12 клас - Цветослав Николов, 11 А клас
 Второ място в категория 3D моделиране 8-12 клас - Никола Узунов, 11 В клас
 Трето място в категория Мултимедийни клипове 8-12 клас - Доника Кирова, 8 А клас
Благодарим за труда, упоритостта и успехите на нашите състезатели! Пожелаваме им смело да следват мечтите си и да успяват!

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни