mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Нови униформи

На вниманието на  всички родители и ученици от ППМГ „Акад. Иван Ценов” Враца!

Уважаеми родители и ученици,
Уведомяваме Ви, че при желание да закупите нова многосезонна риза с бродирано лого и/или вратовръзка, може да заявите това чрез подаване на заявление по образец в ППМГ „Акад. Иван Ценов” Враца до 16.07.2021 г.,
На място ще се уточнява размера, като за целта ще има на разположение мостри/таблица с размери!
Плащането на униформата ще се извършва предварително по банков път! Цената на ризата е 31 лв, а на вратовръзката – 15 лв.
При подаването на заявлението носете вносна бележка за сумата на закупуваните елементи, внесена по банкова сметка на УН “Ентусиасти“ – РАЙФАЙЗЕН БАНК, BIC: RZBBGSF, IBAN: BG27RZBB91551036967901, с изписани три имена на детето и основание за плащане - ученическа униформа. 
Гр. Враца, 30.06.2021 г.
УН ”ЕНТУСИАСТИ”

Регистрация на родителите в електронния дневник

Уважаеми родители,

От настоящата учебна година ППМГ "Академик Иван Ценов" преминава изцяло на електронен дневник. За тази цел е необходимо да си направите регистрация в платформата.

Инструкции за регистрацията може да получите ТУК!

Нашата униформа

Уважаеми родители и ученици ,

За нас е удоволствие да Ви презентираме представителните елементи на ученическа униформа на ППМГ Акад.Иван Ценов Враца!
От доста време ние, управителните органи на училището и училищното настоятелство, искаме да въведем елементи на училищна униформа за нашите ученици,защото униформата е символ на духа, традициите и принадлежността към ценностите на училището. Всяко елитно училище има своя представителна визия и беше време и ние да се погрижим за нашата ! Искахме да бъде уникална, разпознаваема и модерна, но и практична!
Тя беше избрана с огромен ентусиазъм ,желание, професионализъм и високи критерии за качество и стил, като цветовете трябваше да са изцяло съобразени с нашата емблема.
Надяваме се ,че празничната ни визия ще допринесе за самочувствието и единството на нашите възпитаници и те ще се чувстват горди да са част от най-престижното училище във Враца!

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни