mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

УС

Честита Баба Марта!

Ученическият съвет на ППМГ "Акад. Иван Ценов" посрещна ученици и учители с мартеници и пожелания за здраве и успехи. 

Честита Баба Марта!

Отбелязване на Деня на любовта – 14 февруари

Изненади за ученици и учители подготви Ученическият съвет на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ в деня на любовта – 14 февруари. Всеки имаше възможност да избере сувенир или сладки във формата на сърце, с които да зарадва някого. Пощата на Купидон беше отворена за желаещите да отправят специално послание към любим човек. Най-голям интерес предизвика възможността да бъде поръчан музикален поздрав – изненада, изпълнен лично от представители на Ученическия съвет. Всички подготвени инициативи бяха с благотворителна цел. Каузата, за която ще бъдат дарени средствата, ще бъде определена допълнително, уточни педагогическият съветник на гимназията г-жа Лорита Иларионова.

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни