mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Олимпиада по електроника и информатика

За четвърта поредна година Факултет Електронна Техника и Технологии на ТУ-София ще проведе олимпиада по електроника и информатика. Подробна информация може да видите на сайта.
Мотивацията ни за прилагане на подобна форма за предварителен прием на студенти, се обуславя от постигнатите резултати при предходните олимпиади, както и от трайното ни убеждение, че най-високата успеваемост, по време на следването при нас, е на студентите, които идват от профилирани училища в областите електроника, информатика, компютърна техника, софтуе рно инженерство, също и от математически и езикови гимназии. Доказано през годините последващата им реализация във водещи фирми от секторите електрика, автомобилна електроника, информационни и комуникационни технологии, е изключително успешна.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни