Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Благотворителни инициативи и празник на чая организира Ученическия съвет на ППМГ – Враца

Възпитаниците на профилираната природо-математическа гимназия отбелязаха Международния ден чая и подредиха благотворителна изложба за своите съученици и учители. Със събраните средства ще бъде закупено оборудване за лекарска чанта за спешна помощ. Присъстващите се насладиха на екзотични видове чай, запознаха се с различни начини за приготвяне на топлата напитка и благотворното й въздействие.

Програмата на социално отговорните млади хора предвижда редица благотворителни мероприятия. Те планират посещение в дома за медико-социални грижи за деца, където ще зарадват малчуганите с лакомства, дрехи и играчки. Учениците ще се включат и в коледното тържество, облечени като Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата.

Както всяка година съвета на учениците от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца ще дари храна в приюта за кучета „Animal help“. Младежите няма да пропуснат и възрастните от дом за стари хора „Зора“, за които са подготвили коледни картички, музикални изпълнения и сладкиши. Предвидени са още и коледни късметчета, които ще бъдат раздавани на гражданите на Враца, както и участие в кампанията „Осинови врачанско семейство“.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg