Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца даде старт на новата учебна година

С „Добре дошли“, в изцяло обновена сграда, профилираната природо-математическа гимназия посреща днес своите възпитаници. През новата учебна година 933 ученика ще се обучават в изцяло реновирани учебни стаи, оборудвани с най-модерна техника.
По традиция на специална церемония бяха наградени учители за цялостна дейност и ученици постигнали високи резултати през изминалата учебна година. Те получиха плакети и грамоти за постиженията си в различните научни области и значим принос в утвърждаването авторитета на гимназията.
Учебната 2017/2018 година беше успешна за ППМГ - Враца във всички културно-образователни направления. По традиция на първия учебен ден бе връчен приз „Ученик на годината“ в отделните предметни области:
Български език и литература – Румен Мартинов Иванов;
Aнглийски език – Елица Ивова Иванова;
Математика – Георги Димитров Господинов;
Информатика – Надя Валериева Тодорова;
История и цивилизация – Елица Ивова Крумова;
География и икономика – Стивън Василев Василев;
Физика и астрономия – Радостина Ивайлова Василева;
Химия и опазване на околната среда – Биляна Иванова Герчева;
Биология и здравно образование – Славея Косева Костадинова;
Физическо възпитание и спорт – Ани Цветославова Павлова;
Музика – Пресиян Даниелов Александров;
Изобразително изкуство – Йоана Икономова Младенова.

Официални гости на събитието бяха Малина Николова - областен управител, Калин Каменов- кмет на Община Враца, Гергана Василева - старши експерт по математика и информатика в РУО - Враца, Вероника Бозова - председател на училищното настоятелство, Момчил Младенов - предеседател на обществения съвет, представители на обществения съвет, училищното настоятелство и ученическия съвет към ППМГ.

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg