Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

2019/2020 уч.г.

Ден на здравословното хранене в ППМГ-Враца

Ден на здравословното хранене организира Ученическият съвет на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца в седмицата за борба с диабета. Учениците сами бяха подготвили здравословни храни, които предложиха на изложба-базар. Всеки имаше възможност да опита солените и сладки изкушения и да научи повече как може да си ги приготви сам. Учениците бяха подготвили и информация за рисковете, които диабетът крие за човешкото здраве. Събраните от организирания базар следства ще бъдат използвани за закупуване на апарати за измерване на кръвна захар и кръвно налягане, необходими за оборудването на спешна чанта, уточни педагогическият съветник Лорита Иларионова. Благотворителната кампания за набирането на средства ще продължи и през декември, когато ще бъде организиран Ден на чая в ППМГ.

"Мениджър за един ден"

Учениците от професионалната паралелка със специалност „Приложен програмист“ от ППМГ „Акад. Иван Ценов“, , посетиха ИТ отдела на Община Враца. Те се запознаха на място с дейността на експертите, спецификата на работния процес и имаха възможност да зададат своите въпроси към служителите. Визитата беше осъществена със съдействието на г-жа Стела Димитрова, Началник отдел " Образование и култура" в Община Враца.

ППМГ "Акад. Иван Ценов" отбеляза тържествено Деня на народните будители

В Деня на народните будители, ученици и учители от ППМГ "Акад. Иван Ценов" се поклониха пред живота и делото на своя патрон. Празничното шествие премина по централната пешеходна зона до паметната плоча на акад. Иван Ценов, пред сградата на община Враца. Директорът на ППМГ поздрави присъстващите. Припомнени бяха моменти от живота и делото на видния математик и бяха поднесени цветя пред паметната му плоча.

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg