mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Панорама на образованието 2022

Със свой щанд на Панорама на образованието, организирана от община Враца, се включи ППМГ „Акад Иван Ценов“ – Враца. Всеки един от профилите в гимназията беше подготвил кратко представяне на своята дейност. По интересен начин ученици и учители показаха, че дори най-строгата наука има своя забавна страна. Всеки посетител на щанда имаше възможност, чрез представените демонстрации в различни направления, да се запознае отблизо с обучението, което гимназията предлага. Представен бе и приемът в ППМГ „Акад. Иван Ценов“ за V и VIII клас за учебната 2022/2023 година.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни