mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Патронен празник на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца

С богата програма нашата гимназия отбеляза своята 51-ва годишнина. Началото бе поставено с поднасяне на цветя в знак на признателност пред паметната плоча на акад. Иван Ценов. Представители на Ученическия съвет към гимназията  изразиха своята почит пред живота и делото на видния учен с едноминутно мълчание. 
Програмата продължи с тържествен концерт в спортната зала на училището. Официални гости на събитието бяха кметът на Община Враца Калин Каменов, Гергана Василева – началник отдел ОМДК в РУО – Враца, Адриана Цекова – председател на Обществения съвет и Вероника Бозова – председател на Училищното настоятелство. 
В своето приветствие директорът на гимназията г-жа Татяна Василева припомни, че „който не познава миналото си, не е подготвен да се справи с предизвикателството на настоящето и не гледа уверено в бъдещето“. Тя направи равносметка за предизвикателството, пред което са били изправени ученици, учители и родители през последните две години с обучението в електронна среда и с което с общи усилия са се справили отлично, за да бъде гимназията отново първа. В заключение г-жа Василева подчерта: „Днес е денят в който осъзнаваме повече от всеки друг ден на годината, че сме част от общност с традиции, част от образователна институция, част от едно голямо и сплотено семейство!“
В приветствието си към учениците на ППМГ, кметът на Община Враца Калин Каменов се обърна с думите:  „Варвяме във вас, защото знанията, които вашите учители ви дават са в основата на бъдещото развитие на нашия град. Затова бъдете здрави и продължавайте да мечтаете!“. 
Празникът продължи с музикална програма, подготвена от ученици на ППМГ „Акад. Иван Ценов“. Танцови композиции представиха мажоретен и танцов състав към училището. Със свои авторски вокални изпълнения се включиха Моника, Лилия и Никола, както и рокгрупата, нарекла себе си „Профирина ден, за един ден“. 
На 51-вата годишнина на гимназията, учениците затвориха и капсула на времето, която трябва да бъде отворена през 2072 година. В нея те поставиха специално обръщение към бъдещите поколения.

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни