Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Музеят в образователния процес

Ученици от 10 в клас разговаряха с уредника от Регионален музей Враца Тихомир Машов за възможностите на музея като културна институция и нейното място в образователния процес и в частност сред учениците на ППМГ Враца. За отбелязване на нашия общ празник на просветата и културата 24 май РИМ Враца ще представи на своя официален сайт атрактивни презентации. В ролята на интервюиращи влязоха Венелина и Василия, а Владислав Мирчев засне видеото.

Почит пред делото на Светите братя Кирил и Методий

Ученици от ППМГ "Акад. Иван Ценов" се включиха в организираното от Община Враца тържествено поднасяне на цветя пред паметника на Светите братя Кирил и Методий. Така те изразиха своята признателност пред делото на двамата Първоучители.

Цветя за празника

С поднасяне на цветя в знак на признателност пред паметната плоча на акад. Иван Ценов бе отбелязан патронният празник на ППМГ. Директорът г-жа Татяна Василева и учители изразиха своята почит пред живота и делото на видния учен с едноминутно мълчание.

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg