Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ – Враца получи втори европейски знак за качество за eTwinning проект

Екипът на проект eTwinning „Раздвижи тялото и ума си - здравословен живот за юношите“ към ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца премина оценката на Европейската комисия и получи и втория знак за успех - Европейски знак за качество. Наградата показва, че проектът е достигнал европейски стандарти на качество и резултатите му ще бъдат споделени в европейския портал www.etwinning.net.
Наградата се връчва от Централното звено на Програма eTwinning (Central Support Service) в Брюксел на учители, чиито проекти са предложени за Европейския знак за качество от поне две национални агенции в държавите-партньори след етап на отсяване на най-добрите национални кандидатури.
„Изключително се радвам, че нашите ученици откликват на възможността за включване в дейности за международно сътрудничество. Това ги прави по-отворени към света и засилва увереността им в собствените им сили и умения”, сподели г-жа Калина Николова, координатор на проекта.

Кулминацията на проектните дейности предстои през м. юни 2019 г. с организирането на международна ученическа конференция на тема „Здравословен живот“, чийто домакин ще бъде ППМГ „Акад. Иван Ценов“.

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни