Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Учител-будител на годината

Двама учители от ППМГ – Враца с награда „Учител-будител на годината“

Любина Карамелска и Наталия Василева са двамата учители от ППМГ „Акад. Иван Ценов“, които бяха отличени на първото издание на „Учител-будител на годината“ - 2017. Организатор на събитието е Ученически общински съвет – Враца и се провежда по повод Деня на народните будители 1-ви ноември.
Номинирани бяха по двама педагози от девет местни училища, а решението за това кои да бъдат наградени взеха техните възпитаници. Ученическият общински съвет връчи и по един будилник на директорите на всички училища, за да си „сверяват времето“ с учениците.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни