Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Годишна награда на Дом на науката и техниката

Соня Илчева стана учител на годината

Всяка година по повод Деня на нордните будители СНЦ „Дом на науката и техниката“ – Враца връчва награди за инженер и учител на годината. Г-жа Соня Илчева - старши учител по Химия и ООС в ППМГ „Акад. Иван Ценов“ бе отличена с престижната награда „Учител на годината“. Илчева получи плакет и парична награда за постигнати високи резултати и призови места на нейни ученици в национални състезания по химия и опазване на околната среда.
Ръководството на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца поздравява г-жа Соня Илчева за получанета награда и й пожелава още и по-високи успехи!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни