Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Учителка от ПМГ отново е носител на годишната награда на ДНТ

Г-жа Гергана Василева заслужено получи Почетен плакет за отличната си работа и многобройните успехи на своите ученици през 2014 година на конкурса „Учител с най-значим принос в подготовката на ученици, изявени в науката и техниката“, организиран от Дом на науката и техниката-Враца.

Г-жа Василева е старши учител по информатика и ИТ в Природо-математическа гимназия „Академик Иван Ценов“  град Враца.  През учебната 2013/2014 година, учениците на госпожа Василева са носители на много национални и регионални награди от Националните състезания по Информатика и Информационни технологии и от Националната олимпиада по Информационни технологии.
Г-жа Гергана Василева се ползва с авторитет, уважение и доверие от своите колеги, ученици и родители. Има висока професионална подготовка, високи резултати в своята педагогическа дейност, както и значим принос в подготовката на ученици в областта на най-бързо развиващата се наука - компютърната.

За да изразят своето признание и уважение към преподавателите от научно-техническите области, ДНТ–Враца организираза пореден път конкурса, посветено на 1-ви ноември - Денят на народните будители. Награждаването се проведе на 03.11.2014 г. в Дом на науката и техниката-Враца.
 
Ръководството, колегите от обединение Информатика и ИТ и нейните ученици са горди и щастливи от  възможността да работят с преподавател като нея.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg