Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Шесто място в страната на НВО по БЕЛ

Бляскав завършек на успешната учебна година за седмокласниците от ППМГ „Акад. Иван Ценов“

Министерството на образованието и науката официално представи анализа на резултатите от проведеното Национално външно оценяване след 7 клас. Сред училищата с най-високи постижения по български език и литература, седмокласниците на ППМГ Враца се наредиха на 6-то място с 86,84 т.
Изключително висок е и резултатът на випуска по математика - 73,61 т., който е с 40 точки над средния за страната (33,62 т.).
Тези постижения не са изненада, тъй като през учебната година учениците от седми клас показаха изключително високи резултати на национални олимпиади, състезания и конкурси.
Светла Илиева, Ема Дилова, Мария Пешкова и Катерина Мариянова представиха гимназията на националната олимпиада по български език и литература, като заеха съответно 4-то, 6-то, 11-то и 23-то място.
Ема Дилова се класира на 2-ро място на Националния кръг на олимпиадата по астрономия с оценка Отличен 6.00.
Математиците донесоха 1 златен, 2 сребърни и 6 бронзови медала от Международния турнир „Математика без граници“, бяха в челната тройка на „Черноризец Храбър“, „Иван Салабашев“, Коледно математическо състезание, Великденско математическо състезание, Европейско кенгуру.

С пълно отличие през трите години на основно образование се поздравиха 17 ученици, които получиха плакети за издигане престижа на гимназията.
Високите резултати са следствие от създадената в училището иновативна технологична и междупредметна система, както и от усилията на квалифицираните, всеотдайни и можещи учители, които създадоха позитивна, развиваща се и градивна среда. Гимназията се гордее с перфектна технологична и съвременна реално функционираща материално-техническа база, която е предпоставка за нови успехи.

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg