Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученик от ППМГ – Враца стана първи на областния кръг на олимпиадата по география и икономика

Десетокласникът Петър Костадинов представи подобаващо профилираната природо-математическа гимназия по време на областния кръг на олимпиадата по география и икономика, където зае престижното първо място. Той се класира и за националния етап на олимпиадата, която се проведе в гр. Видин. В надпреварата участваха на 80 ученика от цялата страна, а Петър зае шестнадесетото място в предварителния и мултимедийния кръг в своята възрастова група.

Ръководството на гимназията изказва своите поздравления и благодарности на изявения ученик и неговия подготвящ учител по география и икономика г-жа Цветана Иванова.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg