Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Нови успехи по БЕЛ

Впечатляващо присъствие на Трийсет и осмата национална олимпиада по български език и литература за представителите на врачанската природо-математическа гимназия!

129 ученици от 26 области в страната се събраха на 30 и 31 март за участие в най-високия форум, свързан с българския език и литературата в страната, и 9 от тях бяха от нашата гимназия!
Единици са училищата в България, които могат да се похвалят с такова масово участие на толкова престижно ниво. Постижението на отбора ни: Светла Илиева, Мария Пешкова, Ема Дилова, Катерина Мариянова от VII клас, Нанси Илиева от VIII клас, Искра Петрова от XI клас, Мария Дилова, Летисия Алтимирска и Симеон Божинов от XII клас, е повод за гордост и доказателство за вдъхновение и упорит труд – на учениците и на техните учители. Същевременно това постижение разбива мита, че качествено хуманитарно образование се получава единствено в училища с хуманитарен профил. Там, където наука, упоритост и желание за успех се срещат с талант, мечти и дръзновение, резултатите са високи във всяка област. 

Гордеем се с вас, олимпийци!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg