Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Нови награди за информатиците

Отлично представяне на учениците от ППМГ - Враца на национално състезание по информационни технологии

И тази година възпитаниците на профилираната природо-математическа гимназия се представиха блестящо на XI Национално състезание по информационни технологии. Домакин на събитието бе СУ „Кузман Шапкарев“ – гр. Благоевград. Добрата подготовка на нашите състезатели и добронамереното отношение на любезните домакини спомогна за невероятното представяне на групата през трите състезателни дни. И отново по традиция, равносметката е отлична - 5 награди за ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца.

Първо място в категория „Интерактивна презентация“спечели шестокласничката Деница Марианова. В категория „3D моделиране“ второто място зае Божидар Станчев (11 клас), а трети стана Никола Узунов (9 клас). В категория „Уеб сайт“ Никола Недков(6 клас) спечели трето място. Организаторите връчиха и отборна награда за участниците от ППМГ – Враца.

Ръководството на профилираната природо-математическа гимназия изказва своите поздравления на наградените ученици и техните учители: Илонка Вутова, Станислава Каменова и Цанка Паршкевова.

Специални благодарности на Младежки център - Враца и СНЦ „Дом на науката и техниката“- Враца, които подпомогнаха участието на нашите ученици! Надяваме се и в бъдеще да са наши партньори и приятели!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg