Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

SUPER STEM България 2018

Златна купа за ППМГ „Акад. Иван Ценов” – Враца от SUPER STEM България 2018

На официална церемония в Американския център в София бяха наградени победителите в националния конкурс за STEM науки в училище. Най-добрите на областно ниво получиха сертификати от Научен център „Карнеги” в САЩ, а на национално ниво младите таланти бяха наградени със златни медали и специални сертификати. Беше връчена и специална награда - Златна купа STEM училище България 2018, която тази година бе присъдена на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца.
Национални победители в категория „Математика” (8-12 клас) са Цветелина Георгиева и Десислава Колева с техния проект „Равномерно движение в математиката“. Ръководители на единайсетокласничките са Илонка Вутова и Станислава Каменова, старши учители по информатика и информационни технологии, а консултант в областта на математиката – Веселка Вълова, главен учител по математика. В областния етап първенци са Стивън Василев (8 клас), Вяра Цветанова (8 клас), Деница Узунова (11 клас) и Александра Вутова (11 клас).
Повече от удивителни бяха проектите и иновативните практики, които прилагат участниците от 24 български града, с които участваха в Националния конкурс SUPER STEM България 2018. Целта на конкурса е да поощрява талантливи ученици в областта на науките STEM (Science - Technology - Engineering - Mathematics), които са инициативни и любопитни да създават и експериментират.
Ръководството на гимназията изказва своята благодарност и поздравления на отличените ученици и техните учители за невероятния успех и им пожелава здраве и дръзновение за нови победи!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg