Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Биолозите на ППМГ – Враца с отлични оценки от националната олимпиада

Четирима ученика от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца представиха достойно областта на националния кръг на олимпиадата по Биология и здравно образование. Това са единадесетокласниците: Славея Костадинова, Деян Трайков, Людмил Димитров и Киара Кръстева.

Въпреки голямата конкуренция състезателите от ППМГ постигнаха високи резултати, а Славея Костадинова получи отлична оценка от комисията на олимпиадата. Преподавател на учениците е г-н Ивайло Лалков – старши учител по биология и здравно образование в гимназията.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg