mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

НОИТ

Ученици от ППМГ “Академик Иван Ценов“ с отлични резултати на Националната олимпиада по информационни технологии

На 14 май се проведе националният кръг на олимпиадата по информационни технологии, където ППМГ „Акад. Иван Ценов“ представяха четирима ученици в три категории. 
Отличен 6,00 в индивидуалното класиране /във възрастовата група ХІ-ХІІ клас/ и второ място в категория "Съвременни системи за визуална информация" за Цветослав Николаев Николов. Това е пореден успех за дванадесетокласника, който всяка година е носител на множество награди от различни състезания, а оценката 6,00 е втората такава от НОИТ – през 2020 година Цветослав беше на върха в категория „Интернет приложения“. Успехът му се дължи на неговия огромен талант, стремеж за знания и труд, но е и признание за професионализма на неговите учители г-жа Станислава Каменова и г-жа Илонка Вутова.
В същата възрастова група, но в категория „Разпределени приложения“ дванадесетокласникът Кристиян Иванов Иванов зае шесто място, а в индивидуалното класиране получи оценка Отличен 5,50. Негови учители са г-жа Станислава Каменова и г-жа Цанка Парашкевова.
Деветокласниците Мирослав Даниелов Димитров и Самуил Василев Аспарухов заеха със своя проект 11-то място в категория „Мултимедийни приложения“, а в индивидуалното класиране за тяхната възрастова група /VІІІ-Х клас/ получиха съответно оценки 5,50 и 5,25. Успехът им е доказателство за отличната работа на тандема Станислава Каменова и Илонка Вутова.
Нови успехи и попътен вятър за дванадесетокласниците, а за деветокласниците – да продължат достойно да защитават името на гимназията!
 
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни