mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Поредни успехи по БЕЛ

Учениците от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ от Враца за поредна година завоюваха челни места на Националната олимпиада по БЕЛ. Гимназията има представители във всички възрастови групи и отлично класиране във всяка от тях. 
 
Гергана Ивова Николова е сред четиримата лауреати на олимпиадата. Това е пореден успех за дванадесетокласничката, която всяка година е сред класираните на призови места на националния кръг на олимпиадата. Успехът на Гергана е признание за усилията и професионализма на нейния учител г-жа Татяна Каленска, чийто ученик за втори път в последните години е носител на това престижно отличие.
В може би най-оспорваната възрастова група VІІІ-Х клас отново нашите ученици са сред призьорите: Цветислава Петьова Димитрова от Х клас на ППМГ е втора, а Магдалена Калинова Вълкова също е в първата десетка на класираните с почетното VІІ място. Успехът им е доказателство за отличната работа на техния учител г-н Ивайло Георгиев.
Трима са представителите на гимназията във възрастовата група ХІ клас и отново имаме класиран сред най-добрите. Стивън Василев Василев е на пето място и с челното си класиране на поредна национална олимпиада е гордост за своите преподаватели в гимназията. Много добро е  представянето и на Таня Цветославова Петкова и Мина Ивайлова Алипиева. Поздравления за отличната подготовка на единадесетокласниците за г-жа Камелия Ангелова.
И при седмокласниците за поредната година гимназията има ученици на челни места в класирането. Белослава Горанова Величкова е с осми резултат, а Радина Асенова Петрова – с девети. Заслуга за отличното представяне на седмокласниците има и техният всеотдаен учител – г-жа Милена Иванова.
В националния кръг на олимпиадата по БЕЛ са взели участие 117 ученици от цялата страна, като представителите на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ са 8  - толкова, колкото например и на едно от най-престижните училища в България, СМГ „Паисий Хилендарски“ – София. Постиженията на нашите ученици са признание за техните усилия и талант и за професионализма и отдадеността на техните преподаватели. 
И още нещо… За съжаление, заради съвпадения на датата на олимпиадата с предварителните изпити за някои ВУЗ-ове трима от класираните дванадесетокласници – Калина Лалкова, с най-висок резултат на подборния кръг, Никол Николаева и Светла Ангелова не можаха да вземат участие в олимпиадата. Това се случва за поредна година – графикът за олимпиади на МОН не е съгласуван с графика на предварителните изпити във ВУЗ.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни