Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Четири медала и купа за математиците от ППМГ

Четири медала и купа спечелиха ученици на ППМГ от финалния кръг на международния турнир „Математика без граници“. Състезанието се проведе от 6-ти до 8-ми август в гр. Несебър. В него участваха 1234 ученици от 17 държави (Австралия, Азербайджан, Бангладеш, България, Китай, Естония, Индонезия, Казахстан, Малта, Филипините, Северна Македония, Румъния, Русия, Словения, Тайван, Турция, Узбекистан), които решаваха 20 задачи за 1 час. ППМГ „Акад. Иван Ценов“ се представи с 4 ученици, които заеха призови места.  
Георги Цветелинов Игнатов и Георги Димитров Господинов от 11 клас спечелиха златни медали, Денислав Николаев Ценов от 5 клас завоюва сребърен медал и Радина Асенова Петрова от 6 клас се окичи с бронзов медал.
Георги Цветелинов Игнатов бе удостоен и със сребърна купа.
Класирането за купите „Математика без граници” се определя на базата на  сбора от двата най-добри резултата от трите предварителни кръга и утроения резултат от финалното състезание. В класирането участват до 3-ма представители на всяка страна, получили най-добър резултат във финала.
Учителите, които подготвяха през годината тези ученици са: Максим Йорданов, Ангелина Банчева и Ваня Иванова.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни