Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

За вас, родители!

На вниманието на родителите на учениците от 5-те  и 8-те класове за учебната 2019/2020г.!

Уважаеми родители,

Уведомяваме Ви, че паралелно със записването на децата Ви в ППМГ „ Акад. Иван Ценов”, ще се извършва и:
1. Подаване на заявление по образец за закупуване на традиционните за училището елементи на ученическа униформа-многосезонна риза с бродирано лого на училището и вратовръзка.  На място ще се уточнява размера, като за целта ще има на разположение мостри-размери!
2. Плащането на униформата ще се извършва предварително по банков път! Цената на ризата е 29 лв, а на вратовръзката - 12 лв.
При записването носете вносна бележка за сумата от 29/двадесет и девет/ лева за риза и 12/дванадесет/лева за вратовръзка, внесена по банкова сметка на УН “Ентусиасти“  - при ППМГ „Академик Иван Ценов“:
IBAN: BG27RZBB91551036967901
BIG: RZBBBGSF – Райфайзен банк с изписани три имена на детето и основание за плащане - ученическа униформа.
Учениците, които искат да си закупят нови униформи, могат да заявят своето желание си в периода:
18, 20 и 21 юни 2019 година;
12, 15 и 16 юли 2019 година;
19 и 22 юли;
31 юли.
ЗАБЕЛЕЖКА: Молим представителите на децата, които няма да присъстват лично за оразмеряване, при записването си в училище, да представят информация за размер на детето!

Заявление за закупуване на униформа -       

Предварително благодарим за съдействието!

гр. Враца, 14.06.2019г.

УН ”ЕНТУСИАСТИ”

Нашата униформа

Уважаеми родители и ученици ,

За нас е удоволствие да Ви презентираме представителните елементи на ученическа униформа на ППМГ Акад.Иван Ценов Враца!
От доста време ние, управителните органи на училището и училищното настоятелство, искаме да въведем елементи на училищна униформа за нашите ученици,защото униформата е символ на духа, традициите и принадлежността към ценностите на училището. Всяко елитно училище има своя представителна визия и беше време и ние да се погрижим за нашата ! Искахме да бъде уникална, разпознаваема и модерна, но и практична!
Тя беше избрана с огромен ентусиазъм ,желание, професионализъм и високи критерии за качество и стил, като цветовете трябваше да са изцяло съобразени с нашата емблема.
Надяваме се ,че празничната ни визия ще допринесе за самочувствието и единството на нашите възпитаници и те ще се чувстват горди да са част от най-престижното училище във Враца!

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg